Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Натяжна стеля - переваги та недоліки такого рішення
 
27-09-2022, 15:49  Дім та сім'я / Ремонт

Натяжна стеля - переваги та недоліки такого рішення

 
Технологія встановлення натяжних стель з'явилася досить давно, ще десь в 60-х роках разом з появою перших міцних ПВХ плівок (хоча й задовго до того були натяжні стелі, які виготовлялися з тканини), але до нас вона дійшла тільки в кінці 1990-х років і була з категорії "люкс" - плівки були дорогі, спеціалістів мало, інструменти і витратні матеріали імпортні та дефіцитні.
На сьогодні натяжну стелю собі може дозволити будь-хто - технологія вже відпрацьована, плівки є на будь-який смак і гаманець. Достатньо звернутися до компанії https://elit-steli.kiev.ua/ru/ вибрати тип плівки, дизайн, узгодити всі нюанси і в залежності від площі і геометрії приміщення, за декілька годин у вас буде готова стеля при практично повній відсутності будівельного сміття та пилу.
Натяжна стеля - переваги та недоліки такого рішення

Взагалі натяжні стелі мають цілий ряд переваг перед іншими варіантами:

  1. Швидкість монтажу - в більшості випадків достатньо одного дня, а для невеликих прямокутних приміщень таких як ванна, кухня чи коридор, буде достатньо декількох годин.
  2. Відсутність сміття - максимум буде не значна кількість пилу при кріпленні направляючих, до того ж можна навіть не виносити меблі.
  3. Можна приховати дефекти стелі - тріщини, монтажні шви, нерівності і т.д.
  4. Доступна вартість - в залежності від складності замовлення виходить на рівні або навіть дешевше гіпсокартону та стяжки
  5. Не боїться підтоплень - якщо над вами живуть проблемні сусіди, або у вас останній поверх - натяжна стеля ідеальний варіант, адже при підтоплені плівка затримає воду без пошкоджень всієї квартири і меблів. А воду можна потім безпечно злити
  6. Різноманітність дизайнерських рішень - можна використовувати як однотонну плівку, так і з фотодруком з імітацією хмар, чи зоряного неба, а в поєднанні зі світлом виходять досить цікаві варіанти.

Це далеко не всі плюси натяжної стелі, варто ще згадати про міцність та довговічність матеріалу, адже тут нічого не потріскається навіть при усадці стін, а плівка з легкістю витримає не тільки воду, а й невеликі шматки будівельних матеріалів що можуть відколотися від чорнової стелі чи випасти зі швів між плитами. Навіть якщо вам вдасться пошкодити плівку, в залежності від її виду є варіанти ремонту.

Як і будь-який інший матеріал, ПВХ плівка має і деякі недоліки, основний це екстремальні температури - при морозі плівка стає крихкою, а при високих температурах плавиться. Для житлового приміщення це не проблема, але потрібно мати на увазі і не розміщати близько до стелі нагрівальні прилади і не встановлювати потужні люстри які сильно гріються при роботі.

Наостанок варто зазначити, що при правильній експлуатації натяжна стеля прослужить вам більше 15 років без будь-яких ремонтів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!