Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Нульові" тарифи скасовуються?
 
2-03-2010, 12:04  Економіка

"Нульові" тарифи скасовуються?

 

"Нульові" тарифи скасовуються?

'"Нульові"



До березня 2010 року питання щодо оманливої реклами телекомунікаційних послуг, які надають українські оператори зв'язку, повинне бути повністю закритий. Про це заявив вчора на прес-конференції виконуючий обов'язки голови Антимонопольного комітету України Олександр Мельниченко.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, О. Мельниченко зазначив, що відповідне завдання було поставлено перед спільною робочою групою, що складається з представників АМКУ та Національної комісії з питань регулювання зв'язку України.

Голова АМКУ підкреслив, що на даний момент всі оператори зв'язку, які використовували у своїй маркетинговій політиці прийоми оманливої реклами, перебувають у стані виконання вимог Антимонопольного комітету, хоча не всі з них відразу визнали дану вимогу - щодо зміни змісту і форми своїх реклам.

За словами самих операторів, їм знадобиться деякий час для того, щоб усунути всі приклади оманливої реклами по всій території України, включаючи телерекламу, зовнішню і інші види реклами.

Нагадаємо, заборона на встановлення тарифів на послуги мобільного зв'язку в розмірі 0,00 грн. за тарифну одиницю послуги без урахування собівартості цих послуг та отримання прибутку була встановлена рішенням НКРЗ N1579 від 9 липня 2009 року "Про дотримання вимог законодавства України у сфері телекомунікацій".

За матеріалами ua3000.info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!