Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вчителів і лікарів змусять розрахуватися за комунальні послуги.
 
19-03-2010, 12:34  Економіка

Вчителів і лікарів змусять розрахуватися за комунальні послуги.

 
Вчителів і лікарів змусять розрахуватися за комунальні послуги.


0

Мер Житомира Віра Шелудченко зобов'язала співробітників ЖЕКів надати інформацію про працівників бюджетної сфери, які вчасно не розраховуються за комунальні послуги.

Про це Віра Шелудченко сказала під час наради з комунальних питань у Житомирській міськраді 15 березня.

«Ваші двірники, майстри повинні знати, в якій квартирі не платять вчителі, лікарі, держслужбовці, - звернулася вона до начальників ЖЕКів. - Вони день у день отримують зарплату. Тому складайте списки боржників і подавайте їх у відповідні управління - освіти, охорони здоров'я, культури ».

Як уточнив заступник мера Олександр Марцун, який є куратором по питанням житлово-комунальної сфери, робота з погашення заборгованості буде проводитися з усіма категоріями боржників, але бюджетників це стосується в першу чергу, тому що вони вчасно і в повному обсязі отримують зарплату.

«Ми змушені складати списки і йти з ними в галузеві управління, тому що не прийняті ні бюджет міста, ні бюджет країни, - сказав він. - Не надходять пільги та субсидії, у той час, коли в Житомирі налічується 35 категорій пільговиків ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!