Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі квартири начальників ЖЕКів будуть відключати від електрики.
 
8-06-2010, 15:16  Суспільство

У Житомирі квартири начальників ЖЕКів будуть відключати від електрики.

 
Підприємству «Житомирські міські електромережі» доведеться відключати від електропостачання квартири начальників тих ЖЕКів, на території яких виявляється крадіжка жителями електроенергії.

Про це було заявлено 7 червня в Житомирській міськраді під час наради керівників комунальних підприємств.

У Житомирі квартири начальників ЖЕКів будуть відключати від електрики.


Запропонував нововведення начальник міськелектромережі Олег Самчук, підтримала присутня на нараді мер Житомира Віра Шелудченко.

«На сьогоднішній день ми вибірково відключаємо від електропостачання 3-5 будинків ЖЕКів, де виявляється крадіжка електроенергії та розкриття пломб. Можу запропонувати альтернативу - відключати не весь будинок, а квартири начальників ЖЕКів за місцем їх проживання. Оскільки саме вони винні в тому, що виявляються неопломбовані лічильники, причому з деякими керівниками місяцями неможливо вийти на контакт », - сказав Самчук.

У відповідь на це мер Віра Шелудченко сказала:

«Так і зробимо. Відключати будинки - це не вихід. Люди незадоволені таким підходом: ліфти стоять, за ліфтові картки заплачено, у квартирі немає світла, знеструмлені що знаходяться в будинках банки, магазини, аптеки. Нехай за свої недоробки відповідає начальник ЖЕКу. Або треба змусити його відшкодувати людям гроші за те, що вони місяць жили без електрики. Це обов'язок електриків ЖЕКів - пройти і подивитися, правильно чи неправильно підключені ліфти, і в яких будинках повз лічильників йде електроенергія. Люди не повинні страждати через безвідповідальність ЖЕКів ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!