Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кабмін підніме акциз на дорогі автомобілі.
 
9-04-2010, 16:24  Економіка

Кабмін підніме акциз на дорогі автомобілі.

 

Кабмін підніме акциз на дорогі автомобілі.

0



У рамках підготовки держбюджету на поточний рік, Кабмін планує збільшити акцизний збір на ряд статусних товарів, у тому числі - на дорогі автомобілі, повідомляє AutoNews.ua.

Кабінет міністрів паралельно з проектом держбюджету на 2010 рік має намір подати до Верховної Ради низку законопроектів з податковими ініціативами, спрямованими на збільшення доходної частини бюджету. Уряд має намір заробляти більше на дорогих і престижних товарах. Так, очікується зростання акцизних ставок на закордонні коньяки, сигари і дорогі автомобілі. Крім того, чиновники мають намір ввести податок на нерухомість понад 300 м2.

За попередньою інформацією, збільшення акцизного збору торкнеться автомобілі вартістю понад 50 тис. євро. При чому збір для цієї категорії товарів зросте як мінімум удвічі - з 1 євро за 1 куб. см двигуна до 2 євро. Таким чином, наприклад при імпорті Mercedes-Benz S-класу з об'ємом двигуна 5500 куб.см прийдеться додатково сплатити 5500 євро і сумарний акцизний збір сягне 11000 євро.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!