Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Не платите заробітну плату - відвідайте правоохоронні органи.
 
21-05-2010, 12:15  Економіка

Не платите заробітну плату - відвідайте правоохоронні органи.

 
У Житомирі директорів підприємств-боржників, які не прийшли на комісію, чекають в міліції


Не платите заробітну плату - відвідайте правоохоронні органи.

Керівники підприємств Житомира, де є борги з виплати зарплати, повинні у визначений термін усунути борги по зарплаті і надалі вчасно її виплачувати. Таке рішення було прийнято під час засідання комісії з погашення заборгованості по заробітній платі, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулося 19 травня під керівництвом начальника управління праці та соціального захисту Житомирської міської ради Юрія Прокопця.

Про це повідомляє управління у зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради.

На комісію були запрошені керівники 19 підприємств-боржників, але з'явилися тільки 5. Підприємства, які проігнорували комісію і не аргументували свою відсутність, будуть представлені на перевірку правоохоронних органів.

За статистичними даними, заборгованість з виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій у порівнянні з початком 2010 року зросла на 3,4 млн. грн. і на 1 травня склала 21,2 млн. грн.


Не платите заробітну плату - відвідайте правоохоронні органи.


Всього в місті налічується 76 підприємств, які заборгували своїм працівникам заробітну плату, з них 69 - це активні економічно.

Більша частина заборгованості з виплати заробітної плати таких підприємств утворилася за рахунок власних коштів.

З січня по квітень 2010 було проведено 14 засідань комісій, на яких була заслухана інформація 88 керівників підприємств-боржників із заробітної плати та страхових внесків до Пенсійного фонду України.

Управлінням праці та соціального захисту населення в місті та районах проведено 41 обстеження суб'єктів господарювання, за результатами яких внесено 177 пропозицій та рекомендацій щодо шляхів усунення виявлених порушень. Усім керівникам підприємств рекомендовано вжити заходів щодо забезпечення мінімальних гарантій оплати праці та її виплати.
За матеріалами Житомир.info


держава рабовласників.доки ми не почнемо вбивати новоявлених рабовласників доти і не буде виплачуватися зарплата нам

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!