Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомир відправляє за кордон взуття і одяг, а ввозить пластик і обладнання.
 
11-06-2010, 13:52  Економіка

Житомир відправляє за кордон взуття і одяг, а ввозить пластик і обладнання.

 
Житомир відправляє за кордон взуття і одяг, а ввозить пластик і обладнання.


'Житомир
Житомир відправляє за кордон взуття і одяг, а ввозить пластик і обладнання.



З січня по квітень 2010 підприємства Житомира експортували товарів на суму понад 40 млн. доларів США і імпортували - на 33 млн. доларів, що склало 33% і 27% відповідних обсягів по області.

Про це повідомив відділ статистики зовнішньоекономічної діяльності Головного управління статистики в Житомирській області.

У порівнянні з аналогічним періодом 2009 року обсяг експорту зменшився на 4%, імпорт - на 6%.

Головними партнерами міста в експорті товарів були Російська Федерація, Італія, Німеччина і Туреччина. Ці країни забезпечили майже половину загального обсягу експорту. У товарній структурі експорту переважали готові харчові продукти, вироби з чорних металів, текстиль та вироби з нього, взуття.

Найбільші обсяги імпорту надійшли на підприємства Житомира з Італії, Німеччини та Білорусі - майже половину обсягу імпорту міста, Китаю і Польщі - по 7%. Серед імпортованих в місто товарів переважали полімерні матеріали, пластмаси, продукти рослинного походження, готові харчові продукти, а також механічне та електричне обладнання.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!