Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В минулому році Житомирщина закупила закордонних товарів на 384 млн. доларів США.
 
21-02-2013, 23:06  Економіка

В минулому році Житомирщина закупила закордонних товарів на 384 млн. доларів США.

 
2012 рік вже увійшов в історію, але процес підбиття підсумків перебуває в самому розпалі. Як повідомляє Головне управління статистики в Житомирській області, за результатами минулого року область має позитивне сальдо зовнішньоторговельного балансу, що складає 166 мільйонів доларів. Найбільшими покупцями товарів області стали Російська Федерація – 35% загального обсягу, Туреччина – 8%, Польща, Німеччина та Білорусь – по 6%. При цьому 80 % експорту складають мінеральні продукти, деревина та вироби з неї, машини та обладнання, вироби з чорних металів, вироби з каменю, текстильна продукція та готові харчові продукти.

В минулому році Житомирщина закупила закордонних товарів на 384 млн. доларів США.



Щодо імпорту, основна його частина сформована за рахунок закупівель з Польщі – 17%, Німеччини – 12%, Білорусі – 9% та Китаю – 8%. Майже 60% товарів, що купувала область за кордоном сформована за рахунок.
В цілому, Житомирщина здійснювала зовнішньоторговельні операції з 92 країнами світу, експортовано товарів на 550 мільйонів доларів США, а імпортовано – на 384 мільйони.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!