Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Про заборгованість з комунальних платежів.
 
25-06-2010, 16:35  Економіка

Про заборгованість з комунальних платежів.

 
Про заборгованість з комунальних платежів.



Кілька днів тому під головуванням Міністра з питань житлово-комунального господарства України Хіврича та за участю першого заступника голови облдержадміністрації Олещенко, керівників, відповідальних за питання підготовки господарського комплексу області до опалювального сезону 2010/2011 років, відбулася Всеукраїнська селекторна нарада.

Про заборгованість з комунальних платежів.



Цифри боргів по ЖКГ на офіційному сайті Житомирської держадміністрації розмістило Головне управління житлово-комунального господарства та енергозбереження.

На 1 травня 2010 заборгованість населення за отримані житлово-комунальні послуги 142 млн. грн, у тому числі: за послуги з теплопостачання та гаряче водопостачання - 67,8 млн. грн, централізоване водопостачання та водовідведення - 22,5 млн. грн., утримання будинків, споруд та прибудинкових територій - 27,8 млн грн, газопостачання - 23,6 млн. грн, електропостачання - 17,8 млн. грн. та послуги вивезення побутових відходів -0,2 млн. грн.

Такий стан справ з розрахунками споживачів за житлово - комунальним підприємствами викликало, у свою чергу, заборгованість за спожитий природний газ, який станом на 20 червня 2010 року становить понад 140 млн. грн; заборгованість за спожиту електроенергію 4,5 млн. грн., заборгованість по заробітній платі і т.д.

Підводячи підсумки наради, адміністраціям та органам місцевого самоврядування запропоновано терміново вирішити проблемні питання і підготуватися до чергового опалювального сезону.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!