Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через підприємств-боржників жителям Богунії і Крошні знову відключили воду
 
25-06-2010, 16:58  Економіка

Через підприємств-боржників жителям Богунії і Крошні знову відключили воду

 


Через підприємств-боржників жителям Богунії і Крошні знову відключили воду


Через підприємств-боржників жителям Богунії і Крошні знову відключили воду



Вчора 24 червня 2010 члени виконавчого комітету Житомирської міської ради заслухали питання «Про стан розрахунків КП« Житомирводоканал »за електроенергію перед ВАТ« ЕК «Житомиробленерго».


На засідання виконкому були запрошені найбільші боржники водоканалу, зокрема, представники КЕЧ, департаменту виконання покарань, військових містечок, загальний борг за послуги водопостачання та водовідведення яких складає більше 1,3 млн. грн. Проте ніхто з боржників не пообіцяв погасити заборгованість у найближчі терміни.

На 1 червня 2010 борг КП «Житомирводоканал» перед ВАТ «ЕК« Житомиробленерго »становить близько 2,4 млн. грн. Рішенням сесії міської ради від 23 червня 2010 надано дозвіл КП «Житомирводоканал» на отримання кредиту в розмірі 1 млн. грн, що дозволить частково погасити борги перед «Житомиробленерго».

Разом з тим, 24.06.10 р. ВАТ «ЕК« Житомиробленерго »прийняло рішення про відключення станцій третього підйому водоканалу від електроенергії, що призведе до незадовільного забезпечення водою або повного відключення від водопостачання квартир верхніх поверхів будинків Північно-західного району Житомира: Богунії і Крошні.

'Через



Нагадаємо, з 15 червня на дві доби «Житомиробленерго» припинив подачу електроенергії на водопровідні насосні станції 3-го підйому КП «Житомирводоканал». У зв'язку з цим, було обмежено тиск води в будинках району "Хмільник", Богунії і Крошні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!