Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська область нарощує темпи експорту та імпорту. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі - $ 6 млн.
 
14-07-2010, 14:59  Економіка

Житомирська область нарощує темпи експорту та імпорту. Позитивне сальдо зовнішньої торгівлі - $ 6 млн.

 
За даними Головного управління статистики в Житомирській області у січні-травні поточного року підприємствами області експортовано товарів на суму 154 мільйона доларів США, що на 15% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

'Житомирська



Ввезено товарів на 148 мільйонів доларів, а це на 7% більше, ніж у минулому році. В області зафіксоване позитивне сальдо зовнішньої торгівлі товарами в сумі 6 мільйонів доларів. Зовнішньоторговельні операції в області здійснювались з партнерами з 86 країн світу. Про це повідомив відділ статистики зовнішньоекономічної діяльності Головного управління статистики в Житомирській області.

Значну частину товарів з області експортовано в Російську Федерацію - більше 27% загального обсягу, Туреччину - 12%, Німеччину - 10% і Білорусь - 6%. Товарна структура експорту на три чверті сформована поставками деревини і виробів з неї, мінеральних продуктів, машин і устаткування, текстильної продукції, готових харчових продуктів і виробів з чорних металів.

Вагомі імпортні надходження були отримані з Італії - понад чверть всього імпорту, Білорусі - 19%, Німеччині - 11% і Польщі - 9%. Більше половини імпортованих в область товарів становили машини й устаткування, мінеральні продукти, полімерні матеріали, пластмаси та каучук.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!