Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Торгівля по-Житомирські: у присутності ревізора денна виручка збільшується в кілька разів
 
23-07-2010, 10:52  Економіка

Торгівля по-Житомирські: у присутності ревізора денна виручка збільшується в кілька разів

 
Працівники Державної податкової адміністрації в Житомирській області розпочали 26 хронометражів (спостережень) магазинів, де здійснюється роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами.

'Торгівля



Про це повідомив відділ масово-роз'яснювальної роботи ДПА в області.

Дев'ять перевірок вже закінчені.

Результат - неймовірно очевидний. Під час хронометражів зростання денної виручки спостерігалося в 5 з 9 суб'єктів господарювання. У присутності інспектора-ревізора денна виручка в магазині «дивним чином» збільшується від 8% до декількох разів в порівнянні з попередніми днями.

За результатами проведених хронометражів загальне зростання денної виручки склало 28,2 тис. грн.

Працівники відділу оперативного контролю відділу контрольно-перевірочної роботи ДПА в Житомирській області пояснюють тимчасове збільшення виручки простим бажанням власників як можна більше заробити і при цьому якомога менше заплатити податків. Тому і занижують у звітності обсяги виручки. Не всі торгові операції проводяться через касові апарати. А якщо ще й працівників офіційно не оформити і зарплату виплачувати їм в «конвертах», то обсяг оподаткування знижується просто неймовірно!

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!