Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі економічно активні підприємства примудрилися заборгувати працівникам 21 млн. грн.
 
2-08-2010, 14:00  Економіка

У Житомирі економічно активні підприємства примудрилися заборгувати працівникам 21 млн. грн.

 
Погашення заборгованості по заробітній платі стало головною темою розширеного засідання, що відбулося в Житомирській міській раді.

У Житомирі економічно активні підприємства примудрилися заборгувати працівникам 21 млн. грн.



Чиновники занепокоєні ситуацією, що склалася з не виплатою зарплати житомирянам. Ціна питання більше 21 млн гривень. Про те, яким чином і коли керівники підприємств - боржників розрахуються зі своїми працівниками і з'ясовували в міськвиконкомі. Питання щодо вирішення проблем з виплатою заробітної плати є пріоритетним у роботі виконавчої влади.


Про це повідомляє Житомирська обласна телерадіокомпанія.

Чиновники звітують, - на 1 липня цього року 91 підприємство Житомира заборгувало своїм працівникам понад 21 млн гривень. Основна частка боржників - економічно активні підприємства. Заступник мера Іван Заінчковський зауважує, - проблема з поверненням заробленого стала настільки гострою, що її будуть вирішувати на державному рівні. Чиновниками відведено чіткі терміни, протягом, яких суб'єкт підприємницької діяльності повинен погасити заборгованість.

Керівників, які заборгували зарплату, заслухали в міськвиконкомі. Одні говорили про методи, які вживають для повернення боргу по зарплаті людям, інші скаржилися на нинішні реалії.

Члени комісії розробили спільно разом з керівниками підприємств графіки погашення заборгованості по заробітній платі, а інформацію про тих боржників, які ігнорують органи державної влади, обіцяють передати до прокуратури.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!