Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » За півроку обсяг експорту з Житомира знизився на 8%
 
10-08-2010, 17:33  Економіка

За півроку обсяг експорту з Житомира знизився на 8%

 
У першому півріччі 2010 року підприємствами Житомира експортовано товарів на 58 мільйонів доларів США і імпортовано на 49 мільйонів доларів, що склало 31% і 27% відповідних обсягів по області.

'За



Про це повідомляє прес-служба головного управління статистики в Житомирській області.

У порівнянні з аналогічним періодом попереднього року обсяг експорту зменшився на 8%, імпорту - на 2%, повідомляє відділ статистики зовнішньоекономічної діяльності управління.

Головними партнерами міста Житомир в експорті були Італія, до якої направлено по 17% всіх експортованих товарів, Російська Федерація - 15%, Німеччина - 8% і Туреччина - 6%. У товарній структурі експорту переважали готові харчові продукти, вироби з чорних металів, взуття, текстиль та вироби з нього. На ці товари припадало 60% загального обсягу експорту міста.

Найбільші обсяги імпорту отримані з Італії - 18% загального, Німеччини та Білорусі - по 11%, Китаю - 8%.

Серед імпортованих в Житомир товарів переважали полімерні матеріали та пластмаси, продукти рослинного походження, готові харчові продукти, а також котли та обладнання.

За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!