Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Щоб касирам було зручніше, проїзд у київському метро подорожчає до 2 гривень
 
25-08-2010, 00:34  Економіка

Щоб касирам було зручніше, проїзд у київському метро подорожчає до 2 гривень

 
Виконуючий обов'язки голови КП "Київський метрополітен" Володимир Федоренко анонсував намір свого підприємства підняти плату на проїзд до 2 гривень, причому вже до кінця року.

0



Особливо цікавою видається мотивація такого кроку: "Коли змінювалися ціни, вона спочатку була 2 грн., а потім стала 1,7. Це незручний тариф, тому що він вимагає багато дрібних грошей на здачу. Ми тільки за послугу розміну платимо банкам 100-150 тисяч на місяць. Тонни цієї дрібниці ми кожен місяць переносимо зі станції на станцію ", - заявив він під час прямої лінії" АіФ ".

На думку Федоренка, жетонами користуються люди, які "не дуже часто користуються метро", тому вони і повинні платити більше. Тим більше, що собівартість проїзду в метро, як з'ясовується, становить 2,41 грн.

Нагадуємо, що в 2008р. метрополітен уже планував встановити плату на проїзд у розмірі 2 грн., проте це рішення було оскаржене Антимонопольним комітетом, і ціну знизили до 1,7 грн. Однак у квітні 2010р. Окружний адміністративний суд м. Києва виніс ухвалу за позовом КП "Київський метрополітен" до КМДА про скасування розпорядження КМДА, яким встановлювалася плата в 1,7 грн. за одну поїздку в метро. Своїм рішенням суд зобов'язав КМДА відновити дію розпорядження від 2008р., згідно з яким тариф на перевезення пасажирів складає 2 грн.

За матеріалами profinews.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!