Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі подорожчає електротранспорт
 
13-11-2011, 20:33  Економіка

У Житомирі подорожчає електротранспорт

 
Громадський транспорт стане ще дорожче. Житомирський виконком готується затвердити Рішення, згідно з яким місячний проїзний квиток на трамвай чи тролейбус коштуватиме по 180 гривень, а змішаний коштуватиме гривень 195.

'У



Проїзні квитки цього року вже дорожчали вже разом з підвищенням вартості проїзду в трамваях і тролейбусах. З березня проїзні на трамвай чи тролейбус коштують 120 гривень, а змішаний проїзний коштує 130 гривень.


Подорожчання електротранспорту - загальна тенденція для всієї країни. Вже днями вартість проїзду піднімуть для жителів Дніпропетровська на 25 копійок. Міськвиконком затвердив новий тариф у розмірі 1,50 грн. А кияни вже два роки платять за проїзд у громадському транспорті 1,50 грн.


На нові тарифи в цьому році перейшли і інші міста України: Харків, Запоріжжя, Одеса. У Міністерстві транспорту дозволили піднімати тарифи на проїзд до економічно обґрунтованого рівня - 2,68 грн. На вартість проїзду впливає подорожчання електроенергії.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!