Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найман: на початку 2011 року гривня може впасти
 
25-10-2010, 21:05  Економіка

Найман: на початку 2011 року гривня може впасти

 
Гривня почне тонути разом з доларом. Таку думку сьогодні під час прес-конференції висловив фінансовий експерт Ерік Найман. За його словами, головна причина розвитку подій подібного роду - надмірна "підв'язка гривні до долара".


Найман: на початку 2011 року гривня може впасти



"Зараз у світі відбуваються світові валютні війни, і США продовжує друкувати долар ... Природно, тому що гривня підв'язана до долара, то вона починає тонути разом з доларом. Зараз це не дуже помітно, але може статися так, що в першому кварталі наступного року і в Україну прийдуть величезні суми "гарячих" доларів. Як тільки нас почнуть заливати, може повторитися ситуація 2005 року, коли нас заливали.

У нас насправді невеликий вибір, коли приходить багато долара: викуповувати долар і друкувати гроші, з'являється багато готівки ... Тоді відбувається різке зниження депозитних та кредитних ... Невигідно тримати в цих умовах гривню ", - сказав Е. Найман.

Також експерт відзначив, що в першому кварталі 2011 в Україні можуть зайти потоки "гарячого" долара.
Джерело: Український Бізнес Ресурс

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!