Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вид на проживання за кордоном для покупців нерухомості
 
27-11-2010, 16:44  Економіка

Вид на проживання за кордоном для покупців нерухомості

 
Іноземний вид на проживання позбавить вас від необхідності оформлення віз.

Вид на проживання за кордоном для покупців нерухомості


Купуючи нерухомість за кордоном, багато хто цікавиться, чи дає це придбання пільги при отриманні дозволу на проживання. У кожній державі це питання вирішується по-своєму.

Наприклад, в США володіння навіть найдорожчою нерухомістю не дає права на отримання грін-карти. Щоправда, бувають винятки з цього правила. Так, нещодавно девелоперська компанія eLan Group оголосила про можливість отримати цей документ інвесторам та їх сім'ям за умови вкладення 540 000 доларів на її новий житловий комплекс. Ця акція проходить в рамках державної програми, за якою грін-карта видається особам, що інвестували не менш 500 000 доларів на проект, що надає як мінімум десять робочих місць.

На Кіпрі покупка нерухомості збільшує шанси на позитивний результат при подачі заяви на ВНЖ, проте сама по собі не є підставою для його отримання. Необхідно виконати ще деякі умови - наприклад, довести, що ви маєте достатній рівень доходу.

Купивши нерухомість в Туреччині і отримавши документи, що підтверджують право власності, можна претендувати на дозвіл на проживання. До відповідної заяви треба додати довідку з турецького банку про те, що на вашому рахунку знаходиться достатня сума: не менше 250 євро на кожен місяць перебування в Туреччині. Наприклад, якщо ви хочете оформити ВНЖ на рік, ця сума повинна бути не менш як 3 000 євро.

Після вступу прибалтійських держав до ЄС отримання виду на проживання в цих країнах стало представляти більший інтерес, тим більше що в Латвії він видається інвесторам відразу на п'ять років. Цей документ дає право перебувати більше 90 днів на півріччя не тільки в самій Латвії, але і в інших країнах Євросоюзу. Щоб стати резидентом цієї країни, потрібно придбати нерухомість за певної вартості: не менше 100 000 латів для Риги та інших великих міст або не менше 50 000 латів для сільської місцевості.

До 2009 року купівля нерухомості в Чорногорії автоматично давала право на проживання в країні. Тепер цей дозвіл потрібно оформлювати окремо, і підставою для нього може служити намір працювати або вчитися в Чорногорії, або возз'єднання з ким-небудь з членів сім'ї. Потрібно документально підтвердити ці обставини, а також стабільне фінансове становище й незнаходження під слідством. Крім того, необхідно оформити в своїй країні медичний страховий поліс на весь період, на який запитується ВНЖ.

Заснувавши фірму на території Хорватії та оформивши на цю фірму покупку нерухомості, можна претендувати на ВНЖ на один рік. У перші п'ять років його необхідно щорічно продовжувати, потім ви маєте право подати заяву на постійне проживання.
За матеріалами: tranio.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!