Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » До весни нерухомість ще подешевшає
 
8-12-2010, 21:47  Економіка

До весни нерухомість ще подешевшає

 
Житло в старих будинках і "хрущовках" на сьогодні практично ніхто не купує. Тому ціни на нього значно впали, а попит не виріс, тобто відбувається серйозний перегляд відносини покупця до якості об'єкта. Причому вже зараз зрозуміло, що банки не кредитують і не будуть кредитувати покупку саме такої нерухомості.

До весни нерухомість ще подешевшає



«У результаті це призведе до того, що вже в березні 2011 року ціни на" хрущовки "впадуть до 30%», - вважає Максим Сидорський, аналітик ГК "Герц". За його словами, "хрущовки" в Донецьку продати практично неможливо і питання не в ціні, а в небажанні покупців у них жити.

А ось до Харкова інша ситуація. Там більше 70% житла збудовано у хрущовські часи, і там попит на "хрущовки" є. "Ми активно їх продаємо. Вони найдешевші і їх добре купують. У Харкові цілі райони цього житла і населення до нього звикла", - розповів Сергій Шкільов з АН "Місто".

До речі, на його думку, ціни на старе житло до весни теж впадуть, правда не на 30%, а на 5-7%. Це, запевняє рієлтор, залежить від купівельної спроможності в цілому, а не від якості об'єктів.

За матеріалами RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!