Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області виробництво цукру зросло в 1,5 рази
 
13-12-2010, 22:31  Економіка

У Житомирській області виробництво цукру зросло в 1,5 рази

 
У Житомирській області за 11 місяців цього року виробництво цукру зросло в 1,5 рази - до 27,7 тис. тон.

У Житомирській області виробництво цукру зросло в 1,5 рази



Про це кореспонденту УНІАН повідомили в Головному управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Відзначається, що досягти таких результатів вдалося завдяки тому, що цього року надходження цукрових буряків на цукрові заводи регіону збільшилися на 79% проти торішнього показника. Також на 88 тис. тон збільшено до минулорічного періоду виробництво цукрового буряка - до 304, 2 тис. тон.

Цукор в області в сезоні 2010 року виробляли Андрушівський, Червонський цукрові заводи і цукровий заводом ім. Цюрупи.


За матеріалами УНІАН

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!