Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області податкова зафіксувала рекордні легальні зарплати - 200 тисяч гривень
 
2-02-2011, 22:24  Економіка

У Житомирській області податкова зафіксувала рекордні легальні зарплати - 200 тисяч гривень

 
Розмір середньої заробітної плати в грудні в Житомирській області зріс. Найнижча оплата праці залишається в сфері торгівлі, готельному і ресторанному бізнесі, у сфері сільського господарства.

У Житомирській області податкова зафіксувала рекордні легальні зарплати - 200 тисяч гривень



Про це на прес-конференції сказала заступник ДПА у Житомирській області Галина Власюк.

- Найвища оплата праці - у фінансовій сфері, сфері державного управління, сфері транспорту і промисловості, де зарплата коливається від 1270 до 3144 гривень.

Аналіз рівня зарплати по галузях в Житомирській області свідчить про те, що серед суб'єктів підприємницької діяльності є такі, де середня зарплата становить від 5-6 до 12 тисяч гривень.

За словами Власюк, найбільша і навіть рекордна зарплата, з якої було сплачено податок, становить 200 тисяч гривень на одного співробітника. Є 15, 25, 35 тисяч гривень: це легалізована зарплата, з якої сплачено всі податки.

- Серед підприємств найвища зарплата - 12 тисяч гривень у Новоград-Волинському районі на підприємстві «Церсаніт». Є ряд суб'єктів у Бердичівському районі, місті Житомирі, де зарплата складає 5 - 10 тисяч гривень.

Є також факти, коли на підприємствах зарплата менше прожиткового мінімуму. У січні податкової взяті на контроль 24 суб'єкта господарської діяльності, які мають значні доходи, а заробітна плата становить від 400 до 800 гривень. Робота цих підприємств і фірм буде під пильною увагою податкової інспекції, включаючи і податкову міліцію. Протягом 1 кварталу за результатами роботи з такими суб'єктами господарювання буде конкретний результат.

Галина Власюк висловила надію, що керівники підприємств прислухаються до законодавства, яке діє в Україні, і зроблять певні висновки з цього питання.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!