Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Середня зарплата в Житомирській області зросла до 1907 гривень на місяць
 
2-09-2010, 21:51  Економіка

Середня зарплата в Житомирській області зросла до 1907 гривень на місяць

 
За розміром середньої заробітної плати Житомирщина посідає шосте місце серед регіонів нашої держави, але з кінця - повідомляє прес-служба Держкомстату.

Середня зарплата в Житомирській області зросла до 1907 гривень на місяць



Державний комітет статистики оприлюднив дані про розмір середньої номінальної заробітної плати штатних працівників у липні 2010 року. У Житомирській області це 1907 гривень.

Менше налічують в Чернівецькій, Херсонській, Чернігівській, Волинській і Тернопільській областях. Найбільша зарплата традиційно у столиці - там кожному штатному працівникові в середньому налічується понад три з половиною тисяч гривень.

Середня зарплата по Україні становить 2367 гривень.


У той же час, протягом серпня заборгованість із зарплати зменшилася на Житомирщині на 5 млн грн. Про це повідомив сьогодні на нараді з питань погашення заборгованості по заробітній платі перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко.

За оперативними даними, станом на 27 серпня сума боргів становила 42,4 млн грн. За статистичними даними, станом на 1 серпня загальна сума заборгованості з виплати зарплати в регіоні становила 47,5 млн грн.

Микола Олещенко зазначив, що питання погашення заборгованості стоїть на особистому контролі голови облдержадміністрації Сергія Рижука.

"З метою ефективного виконання доручень Уряду, головою ОДА розподілений коло підприємств-боржників із галузевим управлінням - начальникам управлінь необхідно забезпечити погашення боргів по кожному підприємству відповідно до завдань. Перші підсумки виконання зазначених доручень будуть підведені вже 9 вересня на засіданні Урядової комісії з питань погашення заборгованості по заробітній плати на підставі оперативних даних, отриманих з регіонів 6 вересня ", - зазначив Микола Олещенко.

За його словами, найбільша частина боргу сконцентрована на підприємствах міста Житомира. Це 35% обласного боргу, або 17 млн грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!