Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Стратегічні проблеми Житомира оцінили в 400 млн. грн.
 
5-03-2011, 00:58  Економіка

Стратегічні проблеми Житомира оцінили в 400 млн. грн.

 
Відсутність грошей у бюджеті Житомира на сім основних програм розвитку стратегічних комунальних підприємств міста не означає відсутність таких проблем.

Стратегічні проблеми Житомира оцінили в 400 млн. грн.



Про це на прес-конференції 4 березня наголосив заступник мера Житомира з «комунальним» питань Микола Боровець. Зустріч із журналістами була присвячена затвердженню на сесії міськради семи програм розвитку міста.

«Я десь не розумію позицію і виступ Віри Тимофіївни (Шелудченко), яка була на сесії і сказала, що це нереальні великі кошти - близько 400 мільйонів. Хочу сказати: розробляючи наші програми і стратегії, я поставив завдання робочим групам все прорахувати. І як би нам не хотілося цього бачити, а можливо, Вірі Тимофіївні теж, але ця сума є реальною глибиною наших проблем у грошовому вираженні, - сказав Боровець. - Може, є певний відсоток похибки (при підрахунку) в цих питаннях, але проблеми потрібно знати ».

На останній сесії Житомирської міської ради колишній мер Віра Шелудченко назвала популістськими діями прийняття депутатами семи головних міських програм.

Микола Боровець вважає також, що окремі депутати і політичні сили, присутні на сесії міської ради 3 березня, просто не захотіли дослухати питання до кінця:

«Якщо хтось бачив, після перерви їх вже не було на сесії. Тобто, одна справа - ставити питання, а друге - уникати глибини проблем », - сказав заступник мера.

Більшість членів депутатського корпусу - це нові люди, і вони з інтересом брали участь в оцінці ситуації на кожному підприємстві і виїжджали на них, - зазначив Боровець.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!