Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Народний депутат Сергій Пашинський назавав Віру Шелудченко "злодюгою".
 
22-11-2009, 16:02  Влада

Народний депутат Сергій Пашинський назавав Віру Шелудченко "злодюгою".

 
'Народний


Народний депутат, голова обласної організації БЮТ Сергій Пашинський, на зустрічі з журналістами назвав мера міста Житомира Віру Шелудченко - "злодюгою".

Як стало відомо, зустріч Сергій Пашинський почав з гарних новин. Програма газифікації сіл охопила вже 28 населених пунктів Житомирської області, а також в область надійшли кошти на підвищення зарплати бібліотекарям.

Але одразу повернувся до невирішених проблем. Нагадаємо, що цього року в Житомирі пройшов страйк працівників тролейбусно-трамвайного управління у Житомирі (ТТУ) через заборгованість по зарплаті.

- Ситуація з ТТУ взагалі сумна, - констатував Пашинський, - Заборгованості держави перед ТТУ немає: всі кошти, які держава повинна видати, вже отримали. Просто треба визнати, що діяльність підприємства є збитковою, і виною тому - безгосподарність влади.

Пашинський пообіцяв допомогти новому мерові з двох питань: налагодити ситуацію з ТТУ і допомогти з генпланом розвитку Житомира. Чому з новим мером? Тому що з нинішнім мером співпраця просто неможлива.

За словами нардепа, він протягом шести місяців, пропонував меру Вірі Шелудченко за свій рахунок зробити ескізний проект генерального плану розвитку міста. Але зворотної реакції він так і не отримав.

- Ми, єдиний в Україні обласний центр, який до цих пір не має свого генплану. Мер, який не має генплану - злодюга - підкреслив Пашинський, натякаючи на «дерибан» землі.

Також, політик жартома сказав, щоб мер Києва Черновецький не використовував досвід Шелудченко про виділення сінокосів в центрі міста. Шелудченко виділила земельні ділянки своїм родичам та найближчому оточенню під приводом скандальних сінокосів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!