Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські ринки: як купити дешевше?
 
3-07-2011, 16:55  Економіка

Житомирські ринки: як купити дешевше?

 
Відправившись за продуктами на ринок, вибирайте правильний час: часто з самого ранку приїжджають жителі навколишніх сіл, які прагнуть продати товар швидше, і тому ціни у них на 0,5-2 грн. дешевше. А от увечері шанси купити дешевші продукти нижче, ніж рано вранці: селяни намагаються виїхати до 5 вечора, а рідкісні торговці, навпаки, виставляють навіть більш високі ціни, ніж вдень - користуючись відсутністю конкурентів і тим, що багато хто повертається додому близько 8 вечора .

Житомирські ринки: як купити дешевше?



На ринках не проходьте мимо вантажівок: на них привозять продукти з фермерських господарств області. «Промоніторивши» ринки Житомира, ми прийшли до висновку, що в будні дні, коли покупців менше, торговці трохи скидають ціни. Так, сир по буднях можна купити за 24-27 грн / кг, а молоко - по 6 грн / літр, тоді як у вихідні - за 25-30 грн / кг і 7 грн / літр відповідно ... На 5-7 грн. дешевше в будні можна купити м'ясо: свинину віддають за 40-43 грн / кг, яловичину - за 38-42 грн / кг, у вихідні ж ціна «виростає» до 45-50 грн / кг і 43-49 грн .... / кг відповідно. Якщо ви плануєте придбати декілька кілограмів м'яса відразу, закупівлю можна здійснити через посередників. Для цього треба не полінуватися і підійти о 5-6 ранку до м'ясного павільйону на ринку (саме тоді привозять товар) і познайомитися з потрібними людьми. При оптовій покупці можна заощадити 5-10 грн. на кожному кілограмі. Знову ж таки, якщо вам не потрібно занадто багато м'яса, можна домовитися кількома сім'ями. Не забувайте і про оптові ринки. Тут товари можна купити у роздріб.
За матеріалами zt.20minut.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!