Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Аналітик: До кінця року інфляція досягне 11%
 
6-08-2011, 12:39  Економіка

Аналітик: До кінця року інфляція досягне 11%

 
За даними Держкомстату, споживчі ціни в порівнянні з червнем-2010 впали на 1,3%. Це традиційне сезонне явище - влітку дешевшають овочі та фрукти. Так, за даними відомства, найбільше впали ціни саме на овочі, зокрема, на картоплю (на 36,8%). Незначно подешевшали взуття, масло і молоко (приблизно на 0,1-0,2%), повідомляють "Вечерние вести".

Аналітик: До кінця року інфляція досягне 11%



«Точно така ж картина була і в минулому, і в позаминулому році. Швидше за все, дефляція буде і за підсумками наступного місяця. У серпні 2010 року дефляції не було тому, що були підняті тарифи на газ для населення. Восени ж, коли продукти знову почнуть дорожчати, почнеться інфляція, яка, за нашими прогнозами, наприкінці року складе 11% », - говорить аналітик МЦПД Олександр Жолудь. Він також уточнив, що цей прогноз може змінитися, оскільки багато чого залежить від урожаю. У держбюджеті, нагадаємо, закладена інфляція за підсумками року в 8,9%.

За матеріалами "Полеміка"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!