Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найвищі зарплати в Житомирі отримують банкіри і чиновники - статистика
 
29-08-2011, 17:59  Економіка

Найвищі зарплати в Житомирі отримують банкіри і чиновники - статистика

 
Найвищими офіційними зарплатами можуть похвалитися працівники житомирських фінансових установ і держслужбовці.

Найвищі зарплати в Житомирі отримують банкіри і чиновники - статистика



За даними Головного управління статистики в Житомирській області, в липні зарплати саме в цих галузях були найвищими в області.

Середня зарплата в сфері фінансової діяльності склала 3845 гривень, у сфері державного управління - 2909 гривень.

Житомиряни, які працюють на підприємствах, що займаються виробництвом та постачанням електроенергії, газу та води в середньому заробили по 2575 грн.

А найнижчою зарплата в липні виявилася у працівників готелів і ресторанів - 1199 гривень.

Хочу зазначити, що інформація статистики лише усереднені показники, якщо врахувати, що наприклад, серед державних службовців переважна більшість (до 80 %) це службовці низького рангу, й відповідно, заробітні плати у них набагато нижчі наведених, а оскільки у керівників апаратів та установ посадові оклади, премії й надбавки значно вищі, о то й виходить, що загалом державні службовці отримують найвищу заробітну плату, але ж переважна більшість простих працівників, які виконують левову частку завдань та роботи таких грошей навіть не бачать.


Цілком з Вами згодна, оскільки в 2008 році заробітна плата у працівників з невеликим стажем і рангом складала близько 1800 грн, то сьогодні розмір зарплати складає 1300грн. Це при тому, що за 3 роки зріс стаж і ранг. Отож, статистика така річ, що можна її трактувати як кому зручно...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!