Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області побудують великий гірничо-металургійний комбінат
 
21-09-2011, 01:00  Економіка

У Житомирській області побудують великий гірничо-металургійний комбінат

 
Житомирська облдержадміністрація та компанія "Сіріус", власником якої є підприємець Микола Щербина, підписали меморандум про співпрацю, з будівництва гірничо-металургійного комбінату на території Володарськ-Волинського району.

'У



Підприємця Миколи Щербину не можна назвати широко відомим громадськості, - пише Інвест газета.

Багато років він перебував на другорядних ролях як у політиці і держслужбі, так і в бізнесі. Втім, тепер він близький до того, щоб зірвати свій перший справді великий джек-пот. Його компанія «Сіріус» почала будівництво гірничо-металургійного комбінату потужністю 12 млн. тонн руди на рік для розробки Кропивенского титано-апатитового родовища в Житомирській області з запасами в 430 млн. тонн. У компанії стверджують, що вкладуть у проект $ 230-250 млн. вже на першому етапі. Проте весь проект оцінюється в $ 2,2 млрд., і ця сума новачкові титанового ринку явно не під силу. Тому Щербині доведеться залучати партнерів. Ними можуть стати або Дмитро Фірташ, який будує плани створення титанового холдингу світового рівня, або росіяни. Микола Щербина вважає, що будівництво ГЗК триватиме близько трьох років і окупиться за два-три роки. Але це за умови стабільного джерела фінансування. Поки ж потенційні інвестори до наймасштабнішого проекту з будівництва ГМК тільки придивляються.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!