Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Програма розвитку Житомирської області на 2012 рік: більше шкіл, хороших доріг та іноземних інвестицій
 
15-12-2011, 22:41  Економіка

Програма розвитку Житомирської області на 2012 рік: більше шкіл, хороших доріг та іноземних інвестицій

 
15 грудня на сесії Житомирської облради депутати більшістю голосів ухвалили Програму економічного і соціального розвитку області на 2012 рік і Комплексну програму регіонального розвитку на 2012-2015 роки.

Програма розвитку Житомирської області на 2012 рік: більше шкіл, хороших доріг та іноземних інвестицій



У наступному році в Житомирській області очікується збільшення обсягу інвестицій, зростання заробітної плати і пенсій, зменшення кількості безробітних. Більше грошей буде виділено на фінансування соціальної сфери, більш ніж на 1 млрд. грн. збільшитися обсяг реалізованої промислової продукції, а доходи обласного бюджету планують збільшити майже до 2 млрд.грн. Крім того, на ремонт доріг в Житомирській області планують витратити 207 млн. грн., будуть ремонтувати школи і відкривати дитячі садки.

Під час презентації програми заступник начальника головного управління економіки облдержадміністрації Володимир Макаренко повідомив, що за час узгодження проектів програм надійшло 286 пропозицій до програми на 2012 рік і 116 пропозицій до проекту Комплексної програми.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!