Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В регіоні знову проблема з виплатою зарплати!!!
 
Голосування   Ви та економія!
 
На чому економите, громадяни?
Всього проголосувало: 4

 
27-11-2009, 15:41  Економіка

В регіоні знову проблема з виплатою зарплати!!!

 
'В

Напередодні виборів звідусіль можна почути стільки різноманітної інформації, що аж голова йде від неї обертом. Обіцянки, критика, прогнози, обвинувачення, зустрічі, заяви, агітація, «чорний» піар…

Цей список можна продовжувати довго. І розібратися простому українцю, як то кажуть – пересічному громадянинові, у всьому цьому дуже важко, а іноді зовсім неможливо.

Та в більшості випадків всі ці інформаційні потоки роблять одну дуже важливу для політиків справу – відволікти нас і нашу увагу від чогось головного та дуже важливого для нас. Це, наприклад, корумпованість влади на місцях, недієвість законодавства, дитяча злочинність, шантаж та кримінальні «розбори», ситуація з медициною, виховання соціальних стандартів, прояви людяності, доброти та милосердя… Або просто – заробітна платня, а точніше – її відсутність.

То ж як виплачують зарплату в регіоні?

У Житомирській області загальна сума боргу із виплати заробітної плати станом на 1 листопада 2009 року виросла в порівнянні з початком року більш ніж на третину і склала 48 млн. грн.

Про це повідомили у відділі соціально-трудових відносин Головного управління статистики в Житомирській області.

Приріст заборгованості у жовтні 2009 року був зафіксований у половині регіонів Житомирської області, а в Червоноармійському районі вона взагалі була відсутня.

Про наявність заборгованості з виплати зарплати повідомили 493 підприємства області, з них 437 - економічно активні. Сума боргу тут склала 38 млн. грн.

Третину цієї суми утворилася в результаті недофінансування з бюджету, і є компенсацією постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС.

Борги промислових підприємств налічують майже 15 млн. грн.

Найбільшими боржниками є підприємства добувної промисловості. Роботодавці вчасно не виплатили зарплату 34 тисячам працівників, кожен з них не отримав в середньому 1035 грн.

'В


Бердичівський анекдот:


Господи, сколько еще не сделано...
а сколько еще предстоит не сделать...

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!