Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Наскільки реальною може бути економія при купівлі квартири?
 
13-05-2016, 22:36  Економіка

Наскільки реальною може бути економія при купівлі квартири?

 

Сьогоднішня нестабільна ситуація в країні змушує економити навіть тих, хто ще не так давно навіть не думав про це. Економія стосується не лише товарів щоденного вжитку, як то одяг чи продукти харчування, але й дорогих, наприклад, автомобілів, житлової нерухомості. Наскільки реальною може бути економія на купівлі квартири? Експерти стверджують, що сума може бути значно зменшена, якщо знати декілька важливих моментів.


Де купувати


Найкращі ціни на новобудови м. Львів та інших населених пунктів України можна отримати, тільки якщо купувати житло напряму у забудовника. Подивіться самі у каталозі новобудов на ЛУН.ua скільки коштує сьогодні квартира без посередників, а потім порівняйте цифри з найближчим агентством нерухомості.


Очевидно, що оформлення угоди напряму із забудовником не несе жодних додаткових витрат на послуги посередника, тому остаточна ціна на квартиру буде значно нижчою. А якщо придбати житло на початковому етапі будівництва комплексу, економія може бути навіть більш суттєвою. Головне – обрати надійного забудовника.


Наскільки реальною може бути економія при купівлі квартири?

Коли підписувати угоду


Лише на перший погляд може здаватись, що час купівлі квартири не має принципового значення для її вартості. Проте аналітики ринку нерухомості стверджують, що пора року може суттєво впливати на ціну житлової нерухомості. Це, в першу чергу, пов’язано з попитом на житло. Традиційно найбільша кількість угод підписується навесні та восени, що призводить до природного зростання вартості квадратних метрів. Якщо житлове питання не потребує негайного вирішення, більш доцільним буде зачекати літа чи зими, коли ціни на квартири, як правило, знижуються. Однак експерти підкреслюють, що в цей період вибір квартир на ринку навряд чи можна назвати найкращим. Втім, зекономити такий підхід точно дозволить.


Яку квартиру обрати


Звісно, не всі квартири на ринку дають можливість зекономити. Якщо мова йде про елітні житлові комплекси, де площа апартаментів стартує від 100 кв. метрів, економія навряд чи стане можливою. Якщо фінансове питання є для вас принциповим, варто обирати більш доступні варіанти. Тим більше, на ринку щороку з’являються сучасні житлові комплекси економ класу, в яких можна придбати одночасно недорогу і комфортну квартиру.


При виборі житла з метою економії варто також звертати увагу на район міста. Очевидно, що чим ближче до центру знаходиться обраний будинок, тим більшою буде вартість апартаментів.


Таким чином, економія на купівлі квартири є абсолютно реальною. Головне – не поспішати, обрати влучний час і ретельно зважувати свої рішення!


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!