Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що буде, якщо не платити мікропозик.
 
29-01-2019, 11:31  Економіка

Що буде, якщо не платити мікропозик.

 

Після короткочасної прострочення, МФО стразу нараховує штрафні санкції та заборгованість зростає в рази. Велика прострочення є причиною зростання боргу приблизно в 10 разів. Хоча за чинним законодавством України заборгованість не повинна перевищувати взяті в борг гроші більш ніж в 4 рази. Тоді сам собою виникає питання, як законно не платити мікропозик?


На вас, родичів, близьких людей буде надаватися психологічний пресинг, але це буде тривати поки МФО не зрозуміє, що не зможе з вас щось взяти.

Що буде, якщо не платити онлайн займ? Відповідь вас шокує. Вам рівно нічого не буде, якщо ви не виплатите борг МФО. Якщо ви не можете оплатити кредит, відмовтеся від повного погашення суми, так МФО зрозуміє, що ви збанкрутували і не в змозі віддавати гроші. Часткове погашення суми - не вихід із повною відсутністю грошей. МФО все одно, він з вас потроху викачає всю суму до копійки.Слабкість МФО в відсутності правових важелів впливу на боржника.


Більше інформацію про те що буде якщо не платити мікрозайм тут.


Що буде, якщо не платити мікропозик.

Тому всі дії психологічного пресингу є незаконними. Законодавством України забороняється мікрофінансовим організаціям:
вести свою діяльність реєстрації в держреєстрі МФО;
вимагати з боржника повернення боргу, якщо борг перекупила факторингова компанія;
змінювати умови договору, в тому числі і відсоток;
не вказувати відсоток комісії по кредиту на головній сторінці угоди між сторонами.

Всі штрафи і неустойки можуть нараховуватися тільки на залишок боргу, з обмеженням суми позики помноженої в три рази, але не більше. Якщо вам дзвонять і загрожують подати на вас до суду, будьте холоднокровні. МФО не вигідно направляти на вас позов до суду, оскільки це для них дорого і невигідно за часом, оскільки судова тяжба затягується часом від 6 місяців до 3 років.


Максимум, що вам можуть вони зробити, це дзвонити, писати листи, відправляти повідомлення вам і вашим родичам літнім батькам, колегам. Ваше завдання попередити своє оточення, що дії організації протизаконні і нікому нічого не загрожує. Закон про мікропозики і в цілому законодавство України на вашому боці. «Взяв мікропозику і не плачу» Найчастіше уникнути цілком виплати по мікропозиках вдається людям, які не мають банківських рахунків, власності та офіційної роботи. У такому випадку, ви можете тягнути до останнього, поки не закінчиться термін кредитної давності - 3 роки з дня взяття позики. Якщо у вас є офіційна робота і немає бажання, щоб вас постійно діставали кредитори дзвінками, можете викупити борг у факторингової компанії за договором цесії. Ціна угоди є меншою за боргу з відсотковим нарахуванням. Але кредитори намагаються собі повернути хоча б частину суми.


Ще стаття на цю тему тут https://golovko.com.ua/ne-platit-kredit-v-kieve


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!