Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » Кредит на карту від МФО ЗеКредит
 
21-01-2022, 15:52  Бізнес / Власна справа

Кредит на карту від МФО ЗеКредит

 

Звернення до мікрофінансової організації дає можливість швидко отримати гроші на розв’язання тимчасових фінансових питань. Українська МФО ЗеКредит пропонує новим клієнтам отримати гроші в борг на карту під знижену відсоткову ставку. Ви зможете не лише оперативно розв’язання фінансові питання, а й заощадити на переплаті.


Чому варто взяти кредит на карту онлайн у МФО ЗеКредит


Мікрофінансова організація ЗеКредит надає необмежені короткострокові кредити українським громадянам. Компанія веде прозору діяльність, яка регулюється чинним законодавством України.


Кредит онлайн цілодобово без дзвінків на карту

Клієнти компанії виділяють низку причин оформити кредит на карту онлайн у ЗеКредит:



  • знижена відсоткова ставка для нових позичальників;


  • подання заявки через онлайн-сервіс, який доступний 24/7;


  • схвалення запиту протягом 2 хвилин;


  • жодного початкового внеску та додаткових комісій;


  • нема потреби надавати довідку про доходи;


  • видача кредиту на карту онлайн без забезпечення, тобто не потрібно приводити поручителів та залишати у заставу цінні речі;


  • надійний захист персональних даних та інтернет-з'єднання.



Скористатися вигідними умовами кредитування можуть як нові, так й постійні клієнти. Нові позичальники можуть взяти позику на суму від 1 000 до 7 000 гривень під 0.5% на день. Для постійних клієнтів діють підвищені ліміти: позики на суму від 1 000 до 12 000 грн під 2.5% на день. А на погашення платежів компанія дає від 7 до 30 днів з можливістю продовження крайнього терміну.


Як взяти гроші в борг на карту в МФО ЗеКредит


Процес оформлення проходить через онлайн-сервіс, завдяки чому вам не потрібно витрачати час на поїздки до офісу та очікування у чергах. Для користування послугами компанії потрібен доступ до інтернету, мобільний телефон, цивільний паспорт та ідентифікаційний номер платника податків. Для отримання коштів підходить активна банківська картка платіжних систем VISA або MasterCard.


Якщо хочете прямо зараз отримати гроші в борг на карту https://zecredit.ua, тоді перейдіть на сервіс мікрокредитування та зробіть наступне:



  1. Натисніть кнопку «Увійти».


  2. Вкажіть номер мобільного телефону.


  3. Введіть останні чотири цифри номеру телефону, з якого здійсниться дзвінок.


  4. Заповніть анкету позичальника, вказавши стандартні відомості про себе, паспортні дані та ідентифікаційний код, інформацію про зайнятість та доходи.


  5. Подайте запит на отримання кредиту на карту онлайн, попередньо вибравши потрібну суму та період погашення платежів.


  6. Поки заявка перебуває на розгляді, вкажіть реквізити банківської картки.


  7. Коли компанія схвалить заявку, підпишіть кредитний договір та паспорт кредиту в особистому кабінеті, після чого отримайте гроші в борг на карту.



Для погашення платежів можна використовувати банківську картку в особистому кабінеті, платіжні термінали або грошовий переказ через касу будь-якого банку України. Закриття боргу у зазначені терміни дасть змогу покращити кредитну історію. Ви також отримаєте покращені умови кредитування у МФО ЗеКредит, враховуючи знижки на позики.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!