Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ТРЦ «Глобал UA» в Житомирі планує подальше розширення.
 
3-02-2010, 14:09  Економіка

ТРЦ «Глобал UA» в Житомирі планує подальше розширення.

 
0

ТРЦ «Глобал UA» в Житомирі планує подальше розширення.

Компанія "Українська Торгова Гільдія» розраховує на розширення комплексу об'єктів комерційної нерухомості на території загальною площею 14 га навколо торгово-розважального центру «Глобал UA» по вул. Київська, 77 у Житомирі.

Як повідомила керівник департаменту оренди компанії Євгенія Локтіонова, на сьогоднішній день на ділянці площею 14 га освоєно лише 5 га, з урахуванням функціонуючих черг ТРЦ.

«Проект дуже масштабний. Я думаю, що ми будемо працювати над ним не менше двох років », - наголосила топ-менеджер компанії. За її словами, крім почергового розширення самої будівлі ТРЦ, є також плани з перенесення розташованого поруч автовокзалу та освоєння всієї прилеглої території з відкриттям критих ринків, об'єктів нерухомості торгового і розважального характеру, перетворивши цей майданчик у провідну торговельну зону для всього регіону.

Є. Локтіонова розповіла, що наповнення нових площ буде відбуватися за принципом доповнення вже існуючих форматів. Нагадаємо, що «Українська Торгова Гільдія» виступає розробником концепції та ексклюзивним агентом з набору орендарів мережі «Глобал UA».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!