Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
Виконавчий комітет Житомирської міської ради має намір організувати фан-зону Євро-2012 на території ТРЦ «Глобал», загальною площею 10 тис. кв. м.

У Житомирі фан-зону Євро-2012 розташують на території ТРЦ «Глобал»
 
Євро-2012 стартує в Донецьку 11 червня (календар)

Перша гра фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Донецьку відбудеться в понеділок, 11 червня 2012 року. Про це повідомили в Управлінні Євро-2012 в Донецькій області.
 
Юлія Тимошенко буде вимагати від Генпрокуратури проведення розслідування фактів нецільового використання бюджетних коштів на фінансування будівництва комплексу "Олімпійський". Про це вона заявила журналістам перед допитом, повідомляє сайт Тимошенко, пише "Українська правда".

Половина коштів на Євро-2012 виводиться в офшори
 
Сьогодні у Варшаві презентували двох футболістів-близнюків - талісмани чемпіонату Європи з футболу, який в 2012 році пройде на полях України та Польщі. Польський футболіст одягнений в білу футболку та червоні шорти, а український - у жовту футболку і сині шорти. Зачіски обох близнюків також виконані в національних кольорах.

Талісмани Євро-2012: два близнюки-супергероя
 
На промо-ролику про Україну, знятому для Євро-2012, заощадили 4 мільйони, повідомив віце-прем'єр Борис Колесніков.

На 90-секундний ролик про Україну Кабмін витратив 4 млн (Відео)
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!