Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
 
 
Особенности полива огорода дождеванием

Правильно выбранный способ полива участка обеспечит буйный рост и активное развитие зеленых насаждений. Отлично зарекомендовал себя широко распространенный вариант орошения – дождевание. Это способ увлажнения огорода, сада, газона путем распыления воды в виде капель под определенным углом с постепенным увлажнением грунта рядом с растениями.
 
Житомирянам пояснили як позбутися аварійних зелених насаджень

У Житомирській міськраді покроково пояснили мешканцям міста що потрібно робити, аби позбутися аварійного дерева біля своєї будівлі
 
Коли в оселях житомирян з'явиться тепло?

Не дивлячись на те, що на дворі "бабине літо", і температура вдень сягає +17 градусів, в оселях житомирян вже холодно. Комунальники стверджують, що до нового опалювального сезону готові на 98% та обіцяють включити тепло вже найближчим часом.
 
С помощью чего можно правильно почистить матрас?

Чистка любого матраса представляет собой очень сложное дело, а вот запачкать его очень легко. Лучшим решением для сохранения матраса в целостности и чистоте будет покупка наматрасника, так как его легче снять и постирать, чем организовать чистку целого спального места. Однако, если такой возможности нет, тогда стоит рассмотреть несколько вариантов, как можно постирать или удалить пятна на большом матрасе
 
Положительные свойства бетонных урн

На улицах городов, в парках, скверах, на приусадебных участках нередко можно заметить такие устройства, как урны из бетона, которые в отдельных случаях могут использоваться и в качестве вазонов. В них часто сажают те или иные цветы и растения, за счёт его территория обретает более привлекательный и ухоженный вид. Они в состоянии великолепно вписываться в архитектурную стилистику населенных пунктов
 
Біля шкіл та садочків Житомира встановлять "лежачі поліцейські"

Комунальне підприємство «Управління автомобільних доріг» придбало 416 секцій «лежачих поліцейських» для встановлення на 30 об'єктах
 
У багатоквартирних будинках Житомира до кінця року встановлять теплові лічильники

Депутати Житомирської міської ради виділили 7 млн гривень на встановлення 250 теплових лічильників у багатоквартирних будинках.
 
Маршрут тролейбуса №7 у Житомирі продовжили

З 6 червня тролейбуси №7 у Житомирі курсуватимуть з мікрорайону Малікова до ЗОК. Про це повідомив заступник мера Дмитро Ткачук на своїй сторінці у Facebook.
 
Електробуси у Житомирі перевозитимуть пасажирів безкоштовно

В управлінні транспорту Житомирської міської ради оголосили тендер на закупівлю двох електробусів довжиною 8 і 10 метрів. З міського бюджету на цю закупівлю виділили 10 млн гривень.
 
У Житомирі відмінили деякі маршрутки

У Житомирі відсьогодні припинили рух автобуси по маршрутам №53 і №53-А. Міськрада обіцяє замінити їх тролейбусами.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!