Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Хімволокна і Льонокомбінату може з"явитися новий господар.
 
12-04-2010, 20:51  Господарство / Економіка

У Хімволокна і Льонокомбінату може з"явитися новий господар.

 

Колишні промислові гіганти Хімволокно і Льонокомбінат можливо незабаром отримають друге життя і нових господарів.

'У


Як ми розповідали раніше,на зустрічі з губернатором Житомирської області Сергієм Рижуком директор бельгійської компанії «Joskin SA» Віктор Жоскена обговорював можливість реалізації проекту будівництва заводу на території Житомирської області.

У ході робочої зустрічі потенційному інвестору було запропоновано розглянути і два об'єкти, які знаходяться безпосередньо в Житомирі. Мова йшла про Льонокомбінаті і Хімволокно. У підсумку, як стало відомо, сторони домовилися зустрітися через місяць, щоб підписати протокол намірів.

За підсумками минулого року зовнішньоторговельний оборот Житомирської області з Бельгією склав 6,1 млн. доларів США.

До Бельгії наша область експортує вироби з дерева, чорних металів, текстильні вироби. Імпортуються в основному жири рослинного і тваринного походження, транспортні засоби і тканини з бавовни.

За обсягами зовнішньоторговельних операцій підприємств області у січні цього року Бельгія знаходиться на 18 місці серед європейських партнерів Житомирської області.

Серед підприємств міста економічним партнером Бельгії є «Житомирські ласощі». Підприємство імпортує какао, рослинні жири, арахіс, фруктозу і деяке устаткування.

Є в Житомирі і підприємство з Бельгійським капіталом, що займається оптовою торгівлею.
За матеріалами 20 ХВИЛИН.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!