Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мешканцям Житомира масово роздають землі на березі річки Тетерів і в Кмитові
 
13-07-2010, 09:57  Господарство

Мешканцям Житомира масово роздають землі на березі річки Тетерів і в Кмитові

 
На виїзному засіданні колегії Коростишівської райдержадміністрації піднімалися питання цільового використання і роздачі землі територіальної громади Коростишівського району, Житомирської області.


Мешканцям Житомира масово роздають землі на березі річки Тетерів і в Кмитові



З поточним станом використання земель району учасників засідання ознайомила начальник райвідділу Держкомзему Яріса Нечипоренко. Зокрема за її інформацією, за останні два роки в районі придбала популярність тенденція надання земельних ділянок в межах 2 га для ведення особистого селянського господарства.

Таким чином було роздано 369 га землі, і жодна земельна ділянка сьогодні за призначенням не використовується.

- Більше всього їх роздано в Кмитові, Стрижівці, Козіївці, Горецькому, тобто вздовж річки Тетерів. А ці землі практично непридатні для ведення особистого сільського господарства. Ці землі виділені в основному іногороднім громадянам - з Житомира, Києва, Севастополя, Харкова, Дніпропетровська. Думаю, що подальші детальні перевірки та аналіз використання земельних ресурсів за цільовим призначенням відкриють не тільки імена власників іногородніх, а й представників влади, силових структур і їхніх родичів - говорить Нечипоренко.

Яріса Нечипоренко пояснила що, за невикористання землі за призначенням, згідно зі статтею 143 Земельного кодексу України, такі земельні ділянки підлягають вилученню.

- Питання використання земель, найближчим часом має бути винесене на чергову колегію облдержадміністрації, - відзначив заступник голови облдержадміністрації Володимир Дебой під час наради в Коростишівському районі.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!