Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сергій Рижук обіцяє, що ціни на хліб в Житомрі не підвищуватимуться.
 
17-07-2010, 11:51  Господарство

Сергій Рижук обіцяє, що ціни на хліб в Житомрі не підвищуватимуться.

 
Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук вважає, що наявність у сільгосппідприємствах Житомирської області за даними на 1 липня 120 тис. тон перехідних запасів зерна дозволить утримати в регіоні на колишньому рівні ціни на хліб.

'Сергій



Про це він заявив у четвер на обласному семінарі з питань підготовки до збирання ріпаку та зернових культур.

Рижук уточнив, що мова йде про те зерно, що є в сільськогосподарських підприємствах (крім малих) і тих підприємствах, які здійснюють зберігання та переробку зернових культур.

- У нас на Житомирщині в минулому році був хороший урожай зернових і залишилося «про запас» якраз тієї оптимальної норми - 10-12% майбутнього валового збору, цей перехідний запас дуже важливий для ринкової економіки, - відзначив С. Рижук.

Він пообіцяв також, що ціна на хліб і хлібобулочні вироби в Житомирській області найближчим часом не буде підвищуватися.

Нагадаємо, за попередніми прогнозами, в Житомирській області врожай зернових і зернобобових культур становитиме близько 1 млн. тон, з них по 850 тис. тонн - у сільгосппідприємствах, тоді як у минулому році в регіоні було зібрано понад 1 млн. тон зерна.
За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!