Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Аграрний міністр Присяжнюк повідомив, що хліб подорожчає, але він тут не причому
 
27-07-2010, 20:35  Господарство

Аграрний міністр Присяжнюк повідомив, що хліб подорожчає, але він тут не причому

 
Міністр аграрної політики Микола Присяжнюк не виключає підвищення цін на хліб із зерна нового врожаю.


Аграрний міністр Присяжнюк повідомив, що хліб подорожчає, але він тут не причому



Про це Присяжнюк сказав на прес-конференції в Житомирі.

- Питання ціни на хліб складне, з одного боку, ми задоволені, що ціна на зерно зростає, з іншого боку - розуміємо, що є виробники зерна і є переробна галузь - виробники хліба, які не зможуть утримати цінову політику, оскільки ціна на зерно зросла .

Але я хотів би, щоб було чітко зрозуміло: за обсяги виробництва, за якість обробки землі, за сівозміну і плодючість землі відповідає міністерство сільського господарства, а за цінову політику відповідає міністерство економіки. Я намагаюся в уряді переконати, що наше завдання - виростити хліб, продати якомога дорожче, щоб мати оборотні кошти і бути конкурентоспроможними. Міністерство економіки і міністерство соціального захисту повинні продумати, як захистити соціально незахищені верстви населення. Проте, маючи такі важелі, як аграрний фонд, ми ще певний час саме через аграрний фонд будемо робити зернові інтервенції (для утримання ціни), - сказав Присяжнюк.

За словами міністра, всі області зобов'язані сформувати свій зерновий фонд, це дасть можливість стабілізувати ситуацію з цінами на хлібобулочні вироби.


ТАК ВОТ ТЫ КАКОЕ ПОКРАЩЕННЯ ЖЫТТЯ УЖЕ СЁГОДНИ
М.ПРИСЯЖНЮК,"механізми захисту незаможних" засунь себе в .опу.20 років ніяк не покращите життя в Державы ублюдкі.Країна бідуэ а вони:ахмэтов,пінчук,тимоха,ющ,яник....жирують!як це так,у всього населення мінус,а в них кожен рік прибуткі дорвалися до влади і дурку гонять тіпа народу влізе.Якщо на те пішло,то всі ваши голосування можна скасувати:"КОЖЕН НАРДЕП ЗАБОВЯЗАНИЙ ГОЛОСУВАТИ СВОЄЮ КАРТКОЮ ОСОБИСТО!" А ТАК ЯК ВСЯ КРАЇНА БАЧИТЬ ЦИХ ДАРМОІДІВ - ТІПА ЗА ТОГО ПАРНЯ

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!