Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська область б'є рекорди зі збору врожаю цукрового буряка
 
17-11-2010, 20:42  Господарство

Житомирська область б'є рекорди зі збору врожаю цукрового буряка

 
У Житомирській області виробництво цукрових буряків за січень-жовтень поточного року збільшилося до аналогічного торішнього показника на 54% або на 104,5 тис. тон - до 298 тис. тон.

Житомирська область б'є рекорди зі збору врожаю цукрового буряка



Про це повідомляє Головне управління агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.

Відзначається, що збирання цукрових буряків в регіоні завершено минулого тижня. Середня врожайність цукрового буряка в регіоні складає 225 ц з га. Темпи збиральних робіт перевищили минулорічні на 7%.

Зібраний буряк уже надійшов для переробки на заводи регіону - ВАТ "Цукровий завод імені Цюрупи" Попільнянського району та цукровий завод ВАТ "Червонський Цукровик" Андрушівського району.


Як повідомлялося, у вересні поточного року, в Житомирській області знов запрацювали чотири цукрові заводи. За словами заступника голови Житомирської ОДА з аграрних питань Миколи Дейсана, повністю готові до роботи Андрушскій, Андрушівський, Червонський цукрові заводи і цукровий завод ім. Цюрупи.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2009 року в Житомирській області було зібрано 197 тис. тон буряка на площі 10,6 тис. га при середній врожайності 186 ц / га.


За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!