Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Інко-Фуд-Україна» запустить м'ясопереробний завод у Бердичеві через 11 місяців
 
7-12-2010, 01:16  Господарство

«Інко-Фуд-Україна» запустить м'ясопереробний завод у Бердичеві через 11 місяців

 
Польська компанія «Інко-Фуд-Україна» планує запустити новий м'ясопереробний завод в м. Бердичів Житомирської області через 11 місяців.

«Інко-Фуд-Україна» запустить м'ясопереробний завод у Бердичеві через 11 місяців



Про це кореспонденту УНІАН повідомив Бердичівський міський голова Василь МАЗУР.

За його словами, на заводі буде працювати 600 чоловік ».

Більш докладно про це розповів голова Житомирської ОДА Сергій РИЖУК на урочистостях з нагоди відзначення в Україні Дня органів місцевого самоврядування.

Він уточнив, що завод будують у районі колишнього військового містечка, в нього вкладено 22 млн. євро іноземних інвестицій.

"Таким чином, житомирська влада вживає заходів для відродження тваринництва в регіоні", - додав губернатор.

Крім того, за словами С. РИЖУКА, "керівництво області отримало особисте розпорядження прем'єр-міністра України Миколи АЗАРОВА вжити термінових заходів для відродження тваринництва в регіоні і припинення процесів вирізання худоби".

При цьому С. РИЖУК зазначив, що облдержадміністрацією вже прийняті такі заходи, першим з яких є будівництво зазначеного заводу.

Це підприємство після закінчення будівництва в 2011 році разом з чинним Новоград-Волинським м'ясокомбінатом буде задіяне у новій схемі контрактного співпраці з аграріями.

Схема передбачає підписання договорів з селянами, щоб вони не вирізали худобу, а вирощували її. "Не ріж теляти, на тобі комбікорми, на тобі певний аванс, годуй його, а ми приїдемо і купимо у селянина його теля чи кабана, повеземо на бойню і не будемо купувати ту сосиску, сардельку і те м'ясо, яке двадцять років лежало в Америці чи в Австралії і яке не їсть ні кіт, ні собака ", - сказав С. РИЖУК.

Таким чином, зазначив він, в регіоні буде підтриманий вітчизняний виробник АПК.

Нагадаємо, вже кілька років у Житомирській області існує проблема скорочення ВРХ.

3 листопада ц.р. польська компанія "Інко-Фуд-Україна" заклала перший камінь на будівництві нового сучасного м'ясопереробного підприємства в Бердичеві.

Кошторисна вартість будівництва заводу становить 124 млн. грн. Планова потужність підприємства - 2,2 тис. тон м'ясопродукції на місяць.

Довідка УНІАН. Польська компанія "Інко-Фуд-Україна" спеціалізується на виробництві м'ясопродуктів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!