Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль може змінити назву
 
9-08-2011, 23:20  Господарство

Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль може змінити назву

 
Найменування публічного акціонерного товариства Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль (Житомирська область, м.Радомишль), що входить до групи Укрпромінвест Петра Порошенко, може бути змінено. Таке питання буде винесено на розгляд на позачергових загальних зборах акціонерів компанії. Про це повідомляє компанія в базі розкриття інформації на сайті Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР).

Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль може змінити назву



За повідомленням наглядової ради товариства, згідно з вимогою акціонера компанії, що є власником більше 5% простих іменних акцій у статутному капіталі товариства, до порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів товариства, яке відбудеться 31 серпня 2011 в 11.00, за адресою: м. Радомишль, вул. Мікгород, 71, зал переговорів, додатково включено наступне питання: прийняття рішення про зміну найменування ПАТ Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль.

Також в повідомленні говориться, що акціонери товариства можуть ознайомитись з матеріалами, з питань порядку денного загальних зборів акціонерів у приймальні директора товариства у робочі дні з 10.00 до 13.00 за місцем знаходження товариства.

Нагадаємо, ПАТ Пиво-безалкогольний комбінат Радомишль входить до складу групи компаній Рідна марка, що спеціалізується на виробництві продуктів харчування та напоїв, переробки фруктів і овочів, виробництві склотари, а також дистрибуції продуктів харчування і напоїв: соків, нектарів (ТМ Мрія), морсів (ТМ Лісова Ягода), ячмінного та пшеничного пива (ТМ Радомишль, Пшеничне Еталон тощо), квасу (ТМ Древлянський квас).

Нагадаємо також, у травні 2011 року повідомлялося, що пивзавод Радомишль купують російські підприємці Євген Кашперо та Олександр Ліфшиц. Для експансії в Україну, Казахстан і Білорусь бізнесмени витратять до $ 180 млн, з них $ 20 млн може виділити ЄБРР.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!