Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук: "Крига скресла. До нас активно йде аграрний бізнес"
 
10-04-2012, 22:45  Господарство

Житомирський губернатор Рижук: "Крига скресла. До нас активно йде аграрний бізнес"

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук каже, що в область почав активно йти аграрний бізнес. За його словами, це викликано тим, що бізнес відчуває державну підтримку тваринництва.

'Житомирський



Про це Сергій Рижук розповів журналістам перед початком колегії облдержадміністрації.

"Вчора я приймав представників аграрного бізнесу, які все більше заходять в Житомирську область. І вони, може, знають, що ми цим питанням займаємося, або відчувають, що будуть певні зрушення і в нас, і в уряді, щодо державної підтримки тваринництва. Тобто, "крига скресла", - сказав Рижук

Губернатор зазначає, обласна влада не тільки виконує накази уряду, а й сама дає йому рекомендації.

"Ми працюємо з урядом не таким чином, що начальник сказав і ми відразу виконали. Ми вносили свої пропозиції, наприклад, з ПДВ. Ми сказали не потрібно тягнути його в бюджет, щоб раз на рік його віддавати селянинові. Зараз прем'єр справедливо критикує міністерства, поліпшували там, де вже не треба покращувати ", - говорить Рижук.

Сьогодні в Житомирській облдержадміністрації проходила колегія, на якій розглядали такі питання: "Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в області", "Про стан справ та хід виконання Указу Президента України від 16.12.2011 № 1163 «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні» на території області, Про стан галузі тваринництва в області, Про виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 23.04.09 № 129« Про заходи щодо стабілізації донорського руху ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!