Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський губернатор Рижук запросив Азарова на "квітневий суботник"
 
24-02-2012, 06:07  Влада

Житомирський губернатор Рижук запросив Азарова на "квітневий суботник"

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук запросив прем'єр-міністра Миколи Азарова на "квітневий суботник" та відкриття нового сучасного корпусу обласної дитячої лікарні в Житомирі.

'Житомирський



Про це Рижук сказав 23 лютого під час відкриття центральної районної лікарні в Брусилові.

"Спасибі вам, що допомогли грошима з будівництвом лікарні в Брусилові. Ми коли прийшли (в 2004-му) відразу звели корпус. П'ять років нас не було, так там дерева поросли. За межами міста ми тут ліс посадимо, запрошуємо вас на квітневий суботник ", - сказав Рижук.

Азаров жартома відповів: "А без мене ви не впораєтеся?".

Під час відкриття лікарні Микола Азаров сказав, що не розуміє чому, коли влада робить добрі справи її все одно критикують у пресі.

"Чому в нас люди такі в інформаційному плані злі? Не було адже в Кіровограді такої лікарні, такого рівня. Це ж щастя", - сказав Азаров.

Губернатор Рижук сказав, що поділяє думку прем'єра. "Як щось говориш гарне і показуєш - не вірять, як тільки говориш погане - вірять і аплодують", - поскаржився Рижук
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!