Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирянам дозволять автономне опалення!!!
 
Голосування   Ваше кредо!
 
Дайте відповідь на запитання:
Всього проголосувало: 4

 
2-12-2009, 13:38  Господарство

Житомирянам дозволять автономне опалення!!!

 
Житомиру загрожує техногенна катастрофа.

Найбільш ймовірними місцями виникнення техногенних катастроф у сфері житлово-комунального господарства є Житомир, Кривий Ріг, Кіровоград, Каховка, і Нікополь. Такі дані рейтингу асоціації теплотехнічних компаній України, повідомляє UBR.

Інші проблемні міста важко поставити в чергу, оскільки майже всі вони займають 6 місце з-за незадовільного технічного стану своїх теплових комунікацій.
'Житомирянам

За словами голови АТКУ Віталія Яковенко, «решта - це середні та малі міста, де система централізованого опалення експлуатується на останньому подиху: кілька тижнів морозів мінус 10-15 градусів - і все зупиниться. Це десятки міст Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Сумської областей та Криму. У них роками нічого не модернізувалося, і навіть за нинішніх погодних умовах, при температурі плюс 10 градусів, у житлових будинках ледь теплі радіатори».

На думку Яковенко, вирішити проблему теплопостачання у квартири в найближчому майбутньому можна буде лише за допомогою автономного опалення. Вартість автономного тепла становить менше однієї гривні за метр квадратний у той час як у великих містах вартість централізованого опалення становить 6 - 7 гривень за метр квадратний. Тому багато мерів змушені будуть дозволити автономне опалення, незважаючи на законодавчу заборону на нього.


Бердичівський анекдот:


Рабинович жалуется соседу, что надо огород вскопать, а сил нет, тяжело.
Как только он уходит, сосед звонит в НКВД:
-У Рабиновича в огороде закопано золото.
Тут же звонит Рабиновичу:
-Рабинович! Тебе сегодня ночью весь огород вскопают, я договорился!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!