Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській області на двох цукрових заводах виявили більше 200 порушень
 
6-11-2012, 19:34  Господарство

В Житомирській області на двох цукрових заводах виявили більше 200 порушень

 
Держгірпромнагляд перевірив стан охорони праці на цукрових заводах у Житомирській області.

'В


Про це повідомили в прес-службі ТУ Держгірпромнагляду в Житомирській області.

Територіальне управління Держгірпромнагляду в Житомирській області перевірило стан промислової безпеки та охорони праці на цукрових заводах області.

На двох заводах області - ПАТ «Червонський Цукровик» (селище Червоне Андрушівського району) та ПАТ «Цукровий завод ім. Цурюпи »(с. Андрушки Попільнянського району) інспектори виявили 209 порушень законодавства з охорони праці.

Зокрема, ПАТ «Цукровий завод ім. Цурюпи »не отримало дозволу на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки. На всіх заводах газове і електрообладнання експлуатується з порушенням вимог безпеки. Кран-балки на заводах не пройшли позачерговий технічний огляд, автомобільні крани експлуатуються з порушенням, не проведено обстеження та паспортизація будівель і споруд. До робіт підвищеної небезпеки допускаються працівники, які не пройшли навчання, перевірку знань та стажування на робочому місці, також працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту.

За результатами проведених перевірок ТУ Держгірпромнагляду в Житомирській області заборонило експлуатацію 115 одиниць машин, механізмів, устаткування і виконання робіт. До адміністративної відповідальності було притягнуто 3-х працівників і 9 посадових осіб.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!