Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські лісівники уже почали підгодовувати диких тварин
 
7-12-2012, 20:35  Господарство

Житомирські лісівники уже почали підгодовувати диких тварин

 
У Житомирській області працівники лісових господарств вже обладнали майданчики і почали підгодовувати диких тварин.

'Житомирські


Як повідомили в прес-службі лісового господарства житомирської області, через велику кількість снігу, який випав в області впродовж декількох днів, тварини не можуть добути собі їжу.

- У лісах держлісфонду обладнано більше 200 комплексних майданчиків, більше тисячі годівниць. До них лісівники постійно підвозять різноманітний корм, - розповів завідувач сектором мисливського господарства Житомирського обласного управління Роман Логвинчук.

Для підгодівлі диких тварин у зимовий період лісівники щороку заготовляють близько 120 тонн сіна, 150 тисяч кормових віників, 25 тисяч штук зернових снопиків, 250 тонн зернових, 200 тонн кукурудзи, 100 тонн коренеплодів.

Цього запасу продовольства повністю вистачить диким тваринам на всю зиму, адже йдеться не про повну годівлю тварин, а про підгодівлю в цей період, коли звірі через погодні умови не можуть добути їжу самостійно.

Мисливствознавці підрахували, що для одного оленя на сезон необхідно в середньому 40 кг сіна, для козулі - 10, а для зайця - 1 кілограм.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!