Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські ЖЕКи хочуть значно підняти ціни на свої послуги
 
6-03-2016, 06:51  Господарство

Житомирські ЖЕКи хочуть значно підняти ціни на свої послуги

 
Житомирські ЖЕКи хочуть значно підняти ціни на свої послуги

Житомирські ЖЕКи хочуть підняти тарифи на послуги з утримання будинків і прибудинкових територій.

На сайті міськради з'явилася інформація про зміну тарифів на послуги двох комунальних ЖЕКів (№11 і №14) і двох приватних (№8 і «Коменерго»).

«Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються протягом 15 календарних днів з дня опублікування», - йдеться в інформації ЖЕКів, але дата публікації на сайті не вказана.

Приватні ЖЕКи пояснюють підвищення тарифів необхідністю приведення їх до економічно обґрунтованого рівня для забезпечення компенсації втрат підприємства: пов'язаних з ростом вартості електроенергії на освітлення місць загального користування та ліфтів з 0,4194 грн / кВт.год в діючих тарифах до 0,99 грн / кВт.год. з 01.03.2016г .; підвищенням мінімальної заробітної плати з 1218 грн у діючих тарифах до 1378 грн з 01.09.2015 р. Також серед причин - необхідність приведення розрахунків з вимогами нового податкового законодавства, а саме - перехід підприємства на загальну систему оподаткування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!