Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Підприємства продовжують нахабно забруднювати річки Баранівського району промисловими відходами
 
4-05-2016, 00:11  Господарство

Підприємства продовжують нахабно забруднювати річки Баранівського району промисловими відходами

 
Підприємства продовжують нахабно забруднювати річки Баранівського району промисловими відходами

Майже місяць тому у Баранівському районі Житомирської області було оголошено надзвичайний стан техногенного характеру. У річки Хомора та Случ відбувся несанкціонований викид промислових відходів, який призвів до масової гибелі живих організмів, риби та раків.

За повідомленням Житомирської ОДА, на вихідних ситуація повторилася. Представники робочої групи, які виїхали на місце події зазначили, що цього разу вода набула більш темного кольору, у порівнянні з попереднім, а також має неприємний запах.

Співробітниками санепідслужби Баранівського району було взято проби води для проведення аналізів. У той же час дослідження проводять представники Житомирського національного агроекологічного університету. Вони повідомили, що за проміжними результатами індекс токсичності на 24 годину становив 20%, на 48 годину – 40%. Дослідження проводяться на акваріумних рибках, молюсках та рослинах. Тривають дослідження для виявлення біологічних способів очищення води.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!